Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: Gingteli
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: $5 Million-US$10 Million
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

    Co. van het Zhuzhou werd Gingte Gecementeerd Carbide, Ltd opgericht in 2011, is een professionele Fabrikant dat producerend gecementeerde carbideproducten. Gingte specialiseert zich in de vervaardiging en de verkoop van diverse types van gecementeerde carbidematrijzen, platen, schijfsnijder, mijnhulpmiddelen, scherpe hulpmiddelen, slijtagedelen en aangepaste punten enz. door de eisen van de klant. De producten zijn wijd etc. gebruikt in de industrieën zoals auto's, van de defensiehervorming, van de metallurgie, van de techniek en van de mijnbouw machines, chemische producten, de lichte industrie, huistoestellen, micro-elektronica.

 

CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0
 


    Het bedrijf heeft standaard individuele beheersstructuur en het volledige beheersteam, heeft het de erkenning van ISO9001 overgegaan: internationaal de Kwaliteitsbeheersysteem van 2015. Het merk heeft hoge zicht en invloed in deze industrie, vooral met de gecementeerde snijder van de carbideschijf die centrale positie in binnenlandse markt heeft overgenomen. Producten van ontwikkeling, poeder die, productie, beëindigen het machinaal bewerken, testend enz. onafhankelijk voltooid allen, op voorwaarde dat goede kwaliteit en uitstekende techniek voor overzee fabrikant en de lokale onderneming van het wolframcarbide de mengen zich. Aangezien het bedrijf vestigde, heeft het bedrijf introducerend nieuwe technologie, aanwervend hoger personeel, gehouden en bijwerkend het materiaal. Tot nu toe, heeft het bedrijf 2 hogere adviseurs, 20 professionele technische talenten, bestaat de afdeling uit binnenlandse verkoopafdeling, internationale verkoopafdeling, grondstoffenworkshop, vorm die afdeling, Olie dringende afdeling, de dringende afdeling van TPA, eindigende afdeling, analyse en testafdeling, met jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 400 ton in het leven roepen.


CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 1


    „ernstig, snel en om de belofte“ te houden die de mensen in Gingte dergelijke het werkstijl zullen blijven dragen om meer voordeel voor onderneming tot stand te brengen, personeel met meer rente te brengen, klant te voorzien van meer waarden en de rijkdom voor de maatschappij te verhogen.

 

CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 2

 

Geschiedenis

Augustus, 2018 Zhuzhou Gingte werd verplaatst naar Bldg. D6-1, Onafhankelijk Pionierspark, TianYi-de Stad van Technologie, TianYuan Dist., Zhuzhou, Hunan Prov., China. (Onze Eigen Installatie), waar onze nieuwe fabriek die een gebied meer dan 10.000 vierkante meters behandelt.

 

Dec., 2017 Zhuzhou Gingte werd genoemd High-tech Ondernemingen in de Provincie van Hunan.

 

Maart, 2017 Gewonnen de 2016 Geavanceerde Toekenning van de Materiaalinvestering in Hetang-District, Zhuzhou, de Provincie van Hunan.

 

Maart, 2013 Zhuzhou Gingte cementeerde Carbideco., Ltd dat naar No.3, Changjiang-Zuidenweg, Tianyuan-District, Zhuzhou-Stad, de Provincie van Hunan, China wordt verplaatst. Bereikt de jaarlijkse output van het bedrijf US$7 miljoen, bereikt de verkoop US$7 miljoen.
 

Mei, 2012 werd de fabriek anders genoemd Gecementeerd het Carbideco. van Zhuzhou Gingte, Ltd.
 

Maart, het Gecementeerde Carbide van Zhuzhou van 2011 Gingte werd gevestigd in de stad van Zhuzhou.

 

CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Co. van het Zhuzhougingte Gecementeerd Carbide, Ltd

 

Pre-sale de dienst

1. Wij hebben professionele verkoop om uw orde te volgen.

2. Wij zullen professionele suggestie verstrekken.

3. Kan produceren aangezien u wilt.

4. Aan al uw vereiste zal voldoen.

 

CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Na de verkoopdienst

1. Wij verstrekken één jaargarantie voor ons product (na de dag van goedkeuring). Tijdens de tijdgarantie, zullen wij de vrije dienst voor apparatenfouten verlenen en zullen dat veroorzaakt niet door menselijke factoren beschadigen. Wij zullen verstrekken de dienst na telefoons of geschreven bericht ontvangt. Maar de de dienstprijzen die door ongepast gebruik worden veroorzaakt zullen door klanten zelf worden behandeld.

2.If u hebt om het even welk probleem, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Ons bedrijf verstrekt 24 uren de 7 dagendienst.

 

CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

Ons Team

    „Ernstig en snel, is de stok aan de belofte“ het werkstijl van onze Gingte-mensen, zullen wij grotere voordelen voor aandeelhouders creëren, zullen meer voordelen voor werknemers brengen, zullen grotere waarde voor klanten, brengen en zullen meer rijkdom voor de maatschappij verstrekken!

 

CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

    Het bedrijf heeft 2 hogere adviseurs, 20 professionele technische talenten en het 20 verkoopteam, de afdeling bestaat uit binnenlandse verkoopafdeling, internationale verkoopafdeling, grondstoffenworkshop, vorm die afdeling, Olie dringende afdeling, de dringende afdeling van TPA, eindigende afdeling, analyse en testafdeling, met jaarlijkse productiecapaciteit meer dan 400 ton in het leven roepen.

 

CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

CHINA Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Bedrijfsprofiel 2